News Update :

ΤΕΛΙΚΟΣ!!!!!!

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018


Επιτέλους αυτή η ΟΜΑΔΑΡΑ πέτυχε να προκριθεί σε ένα τελικό κυπέλου. Θεωρώ τεράστια αδικία αν αυτή η ομάδα ολοκληρώσει τον κύκλο της χωρίς την κατάκτηση ενός τροπαίου. Το αξίζουν οι ποδοσφαιριστές μας, το αξίζει ο Τσιάβι, το αξίζει ο προπονητής μας ο οποίος θα το λέω συνέχεια ότι έχει αδικήσει τον εαυτό του αυτά τα 2 χρόνια στην ομάδα. Σκοπός αυτής της ομάδας πλέον είναι να δει τον Καταλά να σηκώνει ψηλά στον αέρα της Λευκωσίας το πολυπόθητο τρόπαιο. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και νιώθω κάτι περισσότερο από βέβαιος ότι αυτό θα γίνει στις 16 του Μάη. Η αλήθεια είναι ότι ο ημιτελικός της Τετάρτης δεν ήταν παιχνίδι συγκινήσεων αλλά ούτε και παιχνίδι που καθήλωσε τους θεατές. Είχε την αγωνία του μετά το πολύ κακό 1ο ημίχρονο της ομάδας μας και το 1-0 του αποέλ αλλά ως εκεί. Προσωπικά ποτέ δεν φοβήθηκα την υπόθεση πρόκριση ακόμη και στην μεγάλη ευκαιρία του Μακρή στο 2ο μέρος. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η χαλαρή προσέγγιση του παιχνιδιού από όλους τους ποδοσφαιριστές μας πλην του Αποστόλη Γιάννου ο οποίος ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου από το 1ο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνος. Σημασία όμως έχει η πρόκριση της ομάδας στον τελικό απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο φετινός Απόλλωνας, και ελπίζω στο τέλος να κατακτήσουμε αυτό που όλοι ποθούμε.
  
Σε σχέση με το παιχνίδι, ο προπονητής κατέβηκε με 3-4-3 και τους Πάμπλο στο τέρμα, Τρουγιόλ-Μοϊσοφ-Καταλά 3άδα στην άμυνα, τους Ακοράν-Λαρένα-Κάσες-Αντωνιάδη 4άδα στον άξονα και Τρισκόφσκι-Χέφελ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γιάννου.

Το 1ο μέρος δεν είχε καθόλου ρυθμό και η ομάδα μας ήταν πολύ κακή. Αργή ανάπτυξη, καθόλου καλές τοποθετήσεις και κακά μαρκαρίσματα ήταν εν ολίγοις η εικόνα του αγώνος και ιδιαίτερα της δικής μας ομάδας. Ο Αντωνιάδης έκανε πολύ κακό παιχνίδι όπως επίσης και οι Τρουγιόλ-Τρισκόφσκι- Ακοράν. Όλη η ομάδα ήταν κάτω αλλά ιδιαίτερα αυτοί οι 4 ήταν πάρα πολύ κακοί. Σε ολόκληρο το 1ο μέρος απειλήσαμε σοβαρά μόνο σε μία περίπτωση με τον Χέφελ ενώ το αποέλ ήταν πιο επικίνδυνο και σκόραρε στο 30ο λεπτό με μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και πολύ καλό τελείωμα από τον Ντε Καμάργκο.

Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Τέτε πήρε την θέση του κακού Αντωνιάδη και εκεί που ανεβάζαμε ρυθμό στο γήπεδο ήρθε ο Μακρής να αναγκάσει τον Πάμπλο σε μία σπουδαία επέμβαση με την οποία αποσόβησε το 2-0. Στο 55ο λεπτό ο προπονητής μας απέσυρε τον Τρισκόφσκι και πέρασε στο γήπεδο τον Φλοριάν με τον Γιάννου να πηγαίνει στην θέση του Τρίσκο. Στο 57ο λεπτό, 2 λεπτά αργότερα από την είσοδο του στο γήπεδο, ο Φλοριάν εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά στο κενό χώρο από τον Ακοράν και αφού τσίμπησε την μπάλα μπροστά από τον Βάτερμαν, πέτυχε μέσα σε πραγματική αποθέωση το 1-1 και έδωσε τίτλους τέλους στις όποιες ελπίδες του αντιπάλου για να πετύχει κάτι καλό στο παιχνίδι. Ο Μπαλταζάρ προσπάθησε με τις αλλαγές των Εφραίμ και Ζαχίντ στις θέσεις των Εμπεσίλιο και Πολιάκοφ να βοηθήσει την ομάδα του, αλλά πέραν μίας πολύ καλής προσπάθειας του Ντε Καμάργκο η οποία αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον εξαιρετικό Πάμπλο, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει οποιαδήποτε άλλη προϋπόθεση για γκολ. Αντ’ αυτού, ο Καταλά στο 73ο λεπτό μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ από τον Χέφελ πέτυχε το 1-2 και τελείωσε οριστικά την υπόθεση πρόκριση. Στα επόμενα 2 λεπτά ο Ποτέ πήρε την θέση του Ντε Καμάργκο και ο Νέλσον την θέση του Τρουγιόλ με την ομάδα μας να αλλάζει σύστημα από 3-4-3 σε 4-2-3-1 και τον Γιάννου πίσω από τον Φλοριάν. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ξεχώρισε η τρομερή ασιστ του Γάλλου παικταρά με το στήθος στον Χέφελ με τον Ολλανδό να στέλνει την μπάλα από πολύ κοντά πάνω από τα δοκάρια του Βάτερμαν.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο και η πρόκριση της ομάδας μας ήταν φυσικό επακόλουθο των όσων έδωσαν οι 2 ομάδες στα 2 παιχνίδια. Είδαμε μία ΑΕΚ να θέλει την πρόκριση στον τελικό ενώ το αποελ επικεντρώθηκε από την αρχή στον στόχο κατάκτησης του πρωταθλήματος αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν έχουν τις σωματικές δυνάμεις οι ποδοσφαιριστές του να παλέψουν και τους 2 στόχους. Όπως έχω πει και πιο πάνω, είναι δικαίωση για αυτή την ομάδα η πρόκριση της στον τελικό και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να προετοιμαστούν κατάλληλα για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο. Οι παλιοί στην ομάδα Καταλά-Μουρίγιο-Τομάς θα πρέπει να βγουν μπροστά σε αυτή την μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο και να περάσουν και στους υπόλοιπους το μήνυμα ότι αυτός ο τελικός δεν χάνεται. Για πολλούς από τους παικταράδες της ομάδας είναι ίσως και η τελευταία τους ευκαιρία να κατακτήσουν ένα τίτλο στην καριέρα τους και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτό το παιχνίδι. Περιμένω στις 16 του Μάη να δαγκώνουν σίδερα όλοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να προσφέρουν σε όλους εμάς την χαρά κατάκτησης του κυπέλλου.

Επόμενος αγώνας απέναντι στην Ομόνοια στην Αρένα την Κυριακή 29 του μήνα στις 17:00 το απόγευμα. Ένα παιχνίδι χωρίς άγχος με τους ποδοσφαιριστές μας να είναι έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς της ομάδας και να κατακτήσουν τους 3 βαθμούς της νίκης οι οποίοι θα κλειδώσουν οριστικά και την υπόθεση Ευρώπη. Ο κόσμος θα πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα και από εδώ και πέρα τα 3 παιχνίδια τα οποία έμειναν θα πρέπει να είναι μίνι προετοιμασία της ομάδας για τον μεγάλο τελικό. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και αυτό που πραγματικά εύχομαι είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο Μουρίγιο και να αγωνιστεί στον τελικό. Ο Μουρίγιο είναι πάρα πολύ σημαντικός για την ομάδα και σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική 11άδα. Ραντεβού λοιπόν στην Αρένα την Κυριακή και καλή προετοιμασία σε όλους μέχρι και τον τελικό της 16ης Μαΐου!!! ΑΕΚΑΡΑ ΚΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Υ.Γ. 1: Αρχίζουν σήμερα Πέμπτη οι τελικοί των play off του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας. Εδώ και χρόνια η καλαθόσφαιρα φέρνει τίτλους στην Λάρνακα και θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε την καλαθοσφαιρική ΑΕΚ. Ο Κεραυνός είναι πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται η βοήθεια του κόσμου μας για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο. Όλοι λοιπόν στο Κίτιον για να συμπαρασταθούμε στους καλαθοσφαιριστές μας!!!

Υ.Γ. 2: Τελικός κυπέλου στο Φούτσαλ, κατάκτηση κυπέλου στην καλαθόσφαιρα, κατάκτηση κυπέλου στην πετόσφαιρα γυναικών!!! Αυτό που ακολουθεί είναι η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΥΠΕΛΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!

Υ.Γ. 3: Εξαιρετικός ο κόσμος της ομάδας στην Λευκωσία. 800 οπαδοί της ομάδας στάθηκαν στο πλευρό της και με την δική τους παρότρυνση πέτυχε η ομάδα τον στόχο της.

Υ.Γ. 4: Δυστυχώς, η απουσία Φλοριάν για 2 μήνες, δεν μας επέτρεψε να τον θαυμάσουμε μαζί με τον Γιάννου στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Αυτοί οι 2 μαζί, με την νέα χρονιά και κατόπιν προετοιμασίας, θα κάνουν παπάδες στον αγωνιστικό χώρο!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΠΑΜΠΛΟ: Εξαιρετική εμφάνιση από τον τερματοφύλακα της ομάδας μας. Πάρα πολύ καλός για ακόμα ένα παιχνίδι με τα πόδια και με πολύ καλές και καίριες επεμβάσεις ιδιαίτερα στο 2ο μέρος στις προσπάθειες των Μακρή-Ντε Καμάργκο. Για όσους ακόμα αμφιβάλλουν για την αξία αυτού του τερματοφύλακα απλώς να σημειώσω ότι το γεγονός της παρουσίας του στα Κυπριακά Γήπεδα μόνο τιμή θα πρέπει να αποτελεί για όλους τους οπαδούς της ΑΕΚΑΡΑΣ. Ο Πάμπλο είναι τερματοφύλακας επιπέδου Πριμέρα Ντιβιζιόν, για όσους το ξεχνούν, και μέσα στον αγωνιστικό χώρο φροντίζει να δείχνει την ποιότητα του. Σίγουρα έχει φτάσει τα 40 και δεν πρόκειται να μείνει στην ομάδα και την νέα χρονιά αλλά η βοήθεια που δίνει σε όλη την ομάδα είναι τεράστια. Ηγέτης, τρομερός με την μπάλα στα πόδια είτε αυτό είναι αριστερό είτε δεξί και πάρα πολύ καλός στον αέρα. Αυτό για αποκατάσταση πολλών που ακούγονται στην κερκίδα. Το ότι κάποια λάθη του στοίχησαν σε 3 συγκεκριμένα παιχνίδια βλέπε Σαλαμίνα-Ανόρθωση-Αελ, δεν αλλάζει την όλη εικόνα του σε ενάμιση χρόνο παρουσίας στην ομάδα. Θα είναι ένας από τους κυριότερους λόγους κατάκτησης του κυπέλου!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΤΡΟΥΓΙΟΛ: Μετά τον τραυματισμό του δεν έχει επανέλθει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ξέρει κιλά μπάλας, αλλά δεν αποδίδει τα αναμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο. Έκανε αρκετά λάθη στο παιχνίδι της Λευκωσίας, ιδιαίτερα στο 1ο μέρος, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχε βοήθειες από τον Ακοράν. Δεν είναι εμφανίσεις τις δικής του αξίας αυτό που είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΟΪΣΟΦ: Τρελλο-Ντάνιελ παικταρά!! Κουβαλάει μια ιδιαίτερα τρέλα και έχει γίνει ένα με τον κόσμο της ομάδας. Έκανε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι και είχε και μία περίπτωση στο παιχνίδι που ντρίμπλαρε 3 ποδοσφαιριστές του αντιπάλου δείχνοντας το πόσο καλός είναι με την μπάλα στα πόδια. Επίσης με 2 σέντρες του στο 80ο λεπτό βρήκε τον Φλοριάν με ακρίβεια δείχνοντας ότι είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Θα πρέπει να παραμείνει προσγειωμένος, συγκεντρωμένος και θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της!! ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!! DM5 THE BOSS!!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΤΑΛΑ: Ο αρχηγός δεν άρχισε καλά το παιχνίδι αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε απόδοση. Πέτυχε ένα ακόμη γκολ με την φανέλα της ομάδας μας με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χέφελ και σφράγισε την πρόκριση μας στον τελικό. Κάνει μεγάλη χρονιά, έχει πάρα πολλές δυνάμεις και οδηγεί την ομάδα μας στην κατάκτηση του κυπέλου. Μεγάλος Αρχηγός, τεράστια μορφή για την ΑΕΚΑΡΑ μας και του εύχομαι ολόψυχα να κατακτήσει τον τίτλο που τόσο πολύ ποθεί!! VAMOS CATA!!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΑΚΟΡΑΝ: Κακό 1ο μέρος από τον Ακο και πάρα πολύ καλό 2ο. Έδωσε την ασιστ στο 1-1 ενώ είχε και εξαιρετική μπαλιά στον Φλοριάν για το 1-2 με το γαλλικό κανόνι να την σπαταλάει. Στην μέρα του δεν τον σταματάει κανείς και θα είναι ποδοσφαιριστής κλειδί στον τελικό. Πραγματικά απορώ πώς αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι 35 χρονών. Το τι κάνει στο γήπεδο είναι απίστευτο. Τέρας φυσικών δυνάμεων!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΑΡΕΝΑ: Μέτριο 1ο μέρος από τον ισπανό αρτίστα και αρκετά καλό 2ο. Δεν ήταν από τις καλύτερες του εμφανίσεις αλλά η άνοδος του στο 2ο μέρος κλείδωσε την πρόκριση για την ομάδα μας. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚΑΡΑ, ένας ποδοσφαιριστής αρτίστας με την μπάλα στα πόδια και εκεί που θα τον χρειαστεί η ομάδα θα κάνει την διαφορά!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΑΣΕΣ: Ότι έγραψα για τον Χόρχε, τα ίδια ισχύουν και για τον Νάτσιο. Στο 1ο μέρος δεν πατούσε καλά αλλά στο 2ο ανέβασε απόδοση και μαζί με τον Χόρχε έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνος. Μεγάλη πάστα ποδοσφαιριστή, άργησε να προσαρμοστεί αλλά πλέον δείχνει από τι είναι φτιαγμένος. Έχει και αυτός μία τεράστια ευκαιρία για κατάκτηση τίτλου και δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Ήταν η χειρότερη εμφάνιση του Μάριου με την φανέλα της ομάδας μας. Πολύ κακός στο επιθετικό μισό και ιδιαίτερα κακός στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ιδιαίτερα στο γκολ του 30ου λεπτού φέρει τεράστια ευθύνη αφού χάνει εντελώς τον Μακρή ο οποίος δίνει την ασιστ για το 1-0. Τον πιστεύω, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος ότι αποτελεί μόνο μία κακή παρένθεση!! Πάμε Μάριε, εδώ σε θέλουμε!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΧΕΦΕΛ: Με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του σε όλο το παιχνίδι αλλά σίγουρα πολύ πολύ καλύτερος από τον Τρίσκο. Είχε τις τελικές της ομάδας στο 1ο μέρος ενώ είχε και την ασιστ στο 2ο γκολ στο κεφάλι του Καταλά. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να εξελιχτεί μέσα στην ομάδα αλλά ακόμα θεωρώ ότι θέλει πολλή δουλειά. Είναι μεγάλο ταλέντο και θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να ανεβάζει συνέχεια απόδοση!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Πέρασε και δεν ακούμπησε. Πάρα πολύ κακή εμφάνιση. Για 55 λεπτά δεν έκανε καθόλου αισθητή την παρουσία του. Δεν υπάρχει δικαιολογία για ποδοσφαιριστή της δικής του εμβέλειας. Περιμένω πάρα πολλά από αυτόν και με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά. Χωρίς τον καλό Τρίσκο θα έχουμε θέμα. Ελπίζω να ανεβάσει απόδοση την στιγμή που τον χρειαζόμαστε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΓΙΑΝΝΟΥ: ΣΤΟΛΗ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!! Μεγάλο αλάνι ο καλαμαράς της ομάδας!! Τρομερή εμφάνιση για 90 λεπτά, πολλά τρεξίματα και μεγάλος μπελάς για την αμυντική γραμμή του αποέλ. Κέρδισε φάουλ, είχε τελικές προσπάθειες και συνεργάστηκε άψογα με τον Φλοριάν. Μεγάλη πάστα ποδοσφαιριστή και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον Τσιάβι Ρόκα για ακόμα μία εξαιρετική επιλογή του!! ΑΝΤΕ ΣΤΟΛΗ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΤΕΤΕ: Πολύ σωστή κίνηση από τον προπονητή μας η οποία βοήθησε την ομάδα να γυρίσει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Συνεργάστηκε άψογα με τον Χέφελ και μοναδική κακή του στιγμή στο παιχνίδι ήταν το κακό μαρκάρισμα στην μεγάλη ευκαιρία του Μακρή την οποία αποσόβησε ο Πάμπλο. Ο Τέτε είναι παικταράς και αν μείνει μακριά από τραυματισμούς θα κάνει την διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας!! ΣΠΙΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΖ!!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΦΛΟΡΙΑΝ: Γαλλικό Κανόνι!! Τανκ!! ΑΜΧ 30 ( για όσους γνωρίζουν)!!! Σκοράρει μία γκολάρα και γυρίζει τούμπα το παιχνίδι. Καμία χαμένη μπαλιά και πάντα πρώτος στην μπάλα. Η ασιστ του δε με το στήθος στον Χέφελ, στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού, ανεπανάληπτη. Μεγάλος δολοφόνος μέσα στο κουτί και όπως είπα και πιο πάνω ήταν πολύ άτυχος ο Ιντιάκεθ που τον έχασε για 2 μήνες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΝΕΛΣΟΝ: Μπήκε στο γήπεδο για 15 λεπτά και είχε πολύ καλές ενέργειες. Έχει τρομερή ποιότητα και θεωρώ ότι ήταν ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα μέσα στην χρονιά πολύ περισσότερο. Έπρεπε να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής και να τύχει μεγαλύτερης εμπιστοσύνης από τον προπονητή μας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Κατέβασε την ομάδα με ότι καλύτερο είχε στην διάθεση του αφού είχε χάσει τον Μουρίγιο στην τελευταία προπόνηση. Με το αγαπημένο του 3-4-3, πήγε στην Λευκωσία για να πάρει την πρόκριση.

Βλέποντας το κακό 1ο μέρος της ομάδας πήρε την σωστή απόφαση και απέσυρε τον Αντωνιάδη βάζοντας τον Τέτε. Με αυτόν τον τρόπο κερδίσαμε μέτρα στο γήπεδο και στο 55ο λεπτό πέρασε στο γήπεδο τον Φλοριάν στην θέση του Τρίσκο για να κλείσει το παιχνίδι. Δικαιώθηκε πλήρως αφού 2 λεπτά αργότερα ο Φλοριάν πέτυχε το 1-1 ενώ μετά το 1-2 πέρασε στο γήπεδο τον Νέλσον στην θέση του Τρουγιόλ αλλάζοντας το σύστημα σε 4-2-3-1 και τον Γιάννου πίσω από τον Φλοριάν.

Όσα και αν έχουμε πει σε όλη την χρονιά, αυτό που θα γράφω συνέχεια είναι ότι αδίκησε τον εαυτό του. Ο Ιμανόλ είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ, έχει εξαιρετική τακτική προσέγγιση των παιχνιδιών και πλάνο αλλά έχει εμμονές οι οποίες του στοίχησαν. Διακρίνω ότι στις τελευταίες αγωνιστικές είναι πιο διαλλακτικός κάτι που του έχει επιτρέψει να κάνει καλύτερα πράγματα στο γήπεδο. Πάρα πολύ καλός αλλά δεν παίρνει αυτό που θα μπορούσε να πάρει στο τέλος. Είναι προπονητής ο οποίος μπορούσε να οδηγήσει αυτή την ομάδα στο Πρωτάθλημα. Κρίμα και άδικο συνάμα για τον ίδιο. Ελπίζω τουλάχιστον να μας φέρει το κύπελο!!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10



Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.