News Update :

AEK-EΘΝΙΚΟΣ 1-0: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ!!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ!!
Με αρκετή δόση άγχους και με τον Μινιό να πραγματοποιεί 2 μεγάλες αποκρούσεις στα τελευταία στάδια του παιχνιδιού, η ομάδα μας κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Η νίκη αυτή ήταν πάρα πολύ σημαντική λαμβανομένου υπόψη της κακής ψυχολογίας που υπήρχε την τελευταία βδομάδα αλλά και τα όσα ακολούθησαν του παιχνιδιού με την Δόξα στην Λευκωσία. Οι ποδοσφαιριστές μας αντέδρασαν στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλαν θέληση και πείσμα για την νίκη. Επιτέλους ο Μπόλιεβιτς ξύπνησε και έκανε μεγάλο παιχνίδι, ο Ακοράν πήρε την ομάδα στους ώμους του στα δύσκολα ενώ ο Τρισκόφσκι επέστρεψε στην 11άδα με κερδισμένο πέναλτι και γκολ. Τα θετικά από το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πάρα πολλά. Μπορεί η ομάδα να αγχώθηκε στο τέλος, αφού δεν μπορέσαμε να καθαρίσουμε πιο γρήγορα ένα παιχνίδι δικό μας, με τον Μινιό να είναι ο ήρωας της τελευταίας στιγμής, θεωρώ όμως ότι η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη επί ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου ο οποίος δεν βλέπω τον τρόπο που θα χάσει βαθμούς από την Αέλ την Πέμπτη. Ο Εθνικός δεν χάνει στο Δασάκι από την Αέλ και εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε ξανά.
Ο προπονητής μας επέλεξε τον Μινιό κάτω από το τέρμα και τους Ορτίθ-Μοϊσοφ-Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μπόλιεβιτς-Λαμπάν έπαιξαν μαζί στον χώρο του κέντρου με τον Λαρένα ελεύθερο μπροστά τους. Τέτε από αριστερά και Ακοράν στα δεξιά στα 2 άκρα της επίθεσης ενώ ο Τρισκόφσκι έπαιξε μόνος στην κορυφή. Ο σχηματισμός άλλαζε συνεχώς μέσα στο παιχνίδι με τον Μπόλιεβιτς σε φάση άμυνας να έρχεται δίπλα στον Λαμπάν ενώ όταν η ομάδα επιτίθετο ανέβαινε πιο κοντά στον Λαρένα για να γεμίσει τον χώρο του κέντρου, ένα σημείο του γηπέδου που υπήρχε μεγάλος χώρος για να κινηθούν οι ποδοσφαιριστές μας.
Στο πρώτο 15λεπτο ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι αλλά δεν είχαμε καλές τελικές προσπάθειες. Στο 17ο λεπτό όμως, ο Ακοράν έδωσε στον κενό χώρο στον Τρισκόφσκι ο οποίος μόνος απέναντι στον Μπογκατίνοφ καθυστέρησε με τον τερματοφύλακα του Εθνικού να βγαίνει νικητής στο τετ α τετ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Λαρένα με εκπληκτικό φαλτσαριστό πλασέ ανάγκασε τον Μπογκατίνοφ σε νέα μεγάλη απόκρουση. Ο Εθνικός αντέδρασε και απείλησε με τον Κιπιάνι στο 22ο λεπτό να πλασάρε μόνος απέναντι από τον Μινιό και τον τερματοφύλακα μας να αποκρούει σταθερά το κακό θα έλεγα πλασέ του ποδοσφαιριστή του Εθνικού. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ανήκε αποκλειστικά στην ομάδα μας η οποία πίεζε συνεχώς για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.Στο 30ο λεπτό ο Λαρένα πέρασε μαγική κάθετη πάσα στον Τρισκόφσκι με τον τελευταίο να παίρνει την μπάλα από καθαρή θέση και να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή, με τον βοηθό διαιτητή όμως να υποδεικνύει off side. Ένα off side που μόνο ο ίδιος είδε. Η φάση δεν ήταν δύσκολη και φάνηκε από το γήπεδο ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε κανένα off side. Τελευταία καλή φάση του 1ου ημιχρόνου ένα μακρινό χτύπημα φάουλ Τρισκόφσκι το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Εθνικού.
Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά το 2ο μέρος. Στο 50ο λεπτό ο Μπόλιεβιτς με μακρινή μπαλιά προσπάθησε να βρει τον Τρισκόφσκι με τον Κρατσιούνοφ να παρεμβαίνει τελευταία στιγμή και να αλλάζει την πορεία της μπάλας ενώ στο 52ο λεπτό ο Ακοράν με εξαιρετικό σουτ από δεξιά ανάγκασε τον Μπογκατίνοφ σε μεγάλη απόκρουση και τους αμυντικούς του Εθνικού να διώχνουν σε κόρνερ. Στο 56ο λεπτό ο Τρισκόφσκι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λαρένα έστειλε την μπάλα έξω ενώ στο 58ο λεπτό Ακοράν-Τέτε συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να σουτάρει πάνω στα πόδια των αμυντικών του Εθνικού. Το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας μας συνεχίστηκε με τον Μπόλιεβιτς στο 59ο λεπτό να σουτάρει δυνατά και τον Μπογκατίνοφ να διώχνει σωτήρια για ακόμα μια φορά. Στο 62ο λεπτό όμως ο Λαμπάν σέντραρε στην περιοχή με τον Ακοράν να διεκδικεί την μπάλα στον αέρα η οποία στρώθηκε στον Τρισκόφσκι με τον αμυντικό του Εθνικού να τον ρίχνει κάτω και να κερδίζει η ομάδα μας το πέναλτι. Ο Κρατσιούνοφ χτυπάει το αριστερό πόδι του Τρισκόφσκι και τον ρίχνει κάτω Το πέναλτι ήταν καθαρό και σωστά το έδωσε ο διαιτητής. Ο Τρισκόφσκι δεν λάθεψε και έγραψα το 1-0 για την ομάδα μας. Στο 65ο λεπτό ο Ακοράν έδωσε τον Λαρένα και αυτός με μαγική κάθετη πάσα βρήκε τον Τέτε ο οποίος έκανε ένα πολύ κακό τελείωμα δίνοντας την ευκαιρία στον Μπογκατίνοφ να αποκρούσει το τετ α τετ. Στο 66ο λεπτό είχαμε 2 αλλαγές για τον Εθνικό με τους Κυπριανού-Ντόβπνια να παίρνουν τις θέσεις των Ενέσκου-Αράμπαλ. Στο 78ο λεπτό πέρασε στο γήπεδο ο νεαρός Παπαγεωργίου του Εθνικού στην θέση του Κιπιάνι, με τον νεαρό να εκτελεί εξαιρετικά φάουλ που κέρδισε ο Εθνικός έξω από την περιοχή μας με τον Καταλά να ρίχνει κάτω τον Χατζηβασίλη και την μπάλα να φεύγει απευθείας έξω. Υπήρξε καθαρή παράβαση από τον αρχηγό μας στην φάση αυτή η οποία ξέφυγε του διαιτητή αφού υπήρχαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές μπροστά του. Ο Ορτίθ δεν έκανε οποιαδήποτε παράβαση. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Εθνικού άλλαξε την εικόνα όλης της ομάδας και ο Εθνικός πήρε τα ηνία του παιχνιδιού. Στο 85ο λεπτό ο Άλβες πήρε την θέση του Τρισκόφσκι ενώ στο 90ο λεπτό ο Εγγλέζου πέρασε στην θέση του Τέτε και ο Τρουγιόλ στην θέση του Λαρένα. Στο 90 + 2 ο Κυπριανού έχασε την ευκαιρία του αγώνα με τον Μινιό να του αρνείται σίγουρο γκολ ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Παπαγεωργίου σούταρε με τον Μινιό να διώχνει σε κόρνερ.
Η νίκη μας ήταν ιδιαίτερα αγχώδης αλλά συνάμα και ιδιαίτερα σημαντική. Πιστεύω ότι πήραμε την ώθηση που χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε σε καλούς ρυθμούς και να κλείσουμε την χρονιά με νίκη επί της Καρμιώτισσας. Η ομάδα έβγαλε πάθος και αντίδραση στο γήπεδο και όπως είπα και στον πρόλογο μου το πιο μεγάλο κέρδος είναι η εμφάνιση του Μπόλιεβιτς. Αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει τεράστιες δυνατότητες και μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει ούτε το 30% αυτών που πραγματικά μπορεί. Ένας καλός Μπόλιεβιτς σημαίνει αυτόματα καλύτερη ανάπτυξη της ομάδας.
Έγινε την τελευταία βδομάδα πολύς ντόρος για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας σχετικά με την αξία τους. Πολλοί χαρακτήρισαν άχρηστο τον Ιντιάκεθ όπως πολλοί χαρακτηρίζουν ακόμη γέρους τους ποδοσφαιριστές μας και ξοφλημένους. Καλύτερη απάντηση από το χθεσινό παιχνίδι δεν μπορούσαν να πάρουν. Οι ξοφλημένοι και γέροι αντέδρασαν και πήραν την ομάδα στους ώμους τους. Ο προπονητής δεν δίστασε να αφήσει στον πάγκο τον Άλβες και να περάσει στο γήπεδο τον Τρισκόφσκι δίνοντας φρεσκάδα και ταχύτητα στην επιθετική μας γραμμή. Ο Ακοράν ως εξτρεμ εξέθεσε τον προπονητή του πιστεύω που δεν τον χρησιμοποιεί συχνά σε εκείνη την θέση ενώ ο Μπόλιεβιτς επιτέλους ήρθε πιο κοντά στον Λαμπάν και έκανε μεγάλο παιχνίδι. Παιδιά, η Αεκάρα είναι πολύ δυνατή ομάδα φέτος. Αδυναμίες υπάρχουν και τις έχω σημειώσει πάρα πολλές φορές. Δεν νοείται όμως, θα το πω για ακόμα μία φορά, στην πρώτη στραβή να τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν το δέχομαι αυτό και ελπίζω σιγά σιγά και εμείς οι οπαδοί να περάσουμε στο επόμενο στάδιο το οποίο είναι η σωστή και ουσιαστική κριτική και όχι η ισοπέδωση και ο μηδενισμός.
Τέλος, η απουσία του κόσμου ήταν εμφανής και δυστυχώς οι πλείστοι προτιμούν τα καφέ και τα σπίτια τους. Δικαίωμα τους αφού έτσι πιστεύουν ότι βοηθούν την ομάδα τους. Δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα να ασκούν κριτική ούτε να ζητούν περισσότερα πράγματα από την διοίκηση και την ίδια την ομάδα. Προσωπικά απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Άδεια η Αρένα, με πολύ λίγο κόσμο ο οποίος όμως προσπάθησε και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στην νίκη. Χωρίς να αγκαλιάσουμε και να αγαπήσουμε εμείς την ομάδα μας δεν πρόκειται να πάμε πιο ψηλά. Θα είμαστε ένα πυροτέχνημα που θα σβήσει σιγά σιγά. Βάλτε αυτό στο μυαλό σας εσείς όλοι οι Σκαλιώτες που γυρίζεται την πλάτη στην ομάδα στις πιο μεγάλες στιγμές της ιστορίας της. Τίποτα άλλο.
Υ.Γ.1: Σε 3ο συνεχόμενο παιχνίδι της ομάδας απουσίαζε ο Γκαρίδο. Αλήθεια, έλειψε σε κανέναν;
Υ.Γ.2:  Το νούμερο 43 του Εθνικού Άχνας με το επίθετο Παπαγεωργίου, έκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι. Γρήγορος, πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και με πολύ καλά στημένα θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις ηλικίες. Ο καλός ποδοσφαιριστής φαίνεται από μία και μόνο εμφάνιση. Τεράστιες προοπτικές για τον νεαρό και του εύχομαι τα καλύτερα.
Υ.Γ.3: Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα θα βρίσκεται και πάλι μόνη πρώτη στην βαθμολογία!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΜΙΝΙΟ: Έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 90+2, δείγμα της μεγάλης του κλάσης. Τεράστια απόκρουση από το 1 μέτρο και χωρίς να έχει χρόνο να αντιδράσει. Είχε ακόμα 2 πολύ μεγάλες επεμβάσεις στο παιχνίδι αλλά η επέμβαση στο 90+2 ήταν τεράστια. Είχε κάποια λάθη με τα πόδια αλλά όπως έχω πει και άλλες φορές είναι καλός τερματοφύλακας με τις όποιες αδυναμίες έχει. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό αυτός μας έδωσε το 3ποντο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10
ΟΡΤΙΘ: Προσπαθεί πάρα πολύ και σε κάθε παιχνίδι τα δίνει όλα. Παίζει συνεχώς την γραμμή και δίνει στηρίγματα στον εκάστοτες δεξιό εξτρεμ. Οι τελικές του προσπάθειες όμως δεν είναι καλές και αυτό έχει παρατηρηθεί τα τελευταία 5 παιχνίδια. Πηγαίνει έως την αντίπαλη περιοχή και η τελική του πάσα είναι άστοχη. Ελπίζω να το βελτιώσει στην συνέχεια γιατί με τις δημιουργικές του ικανότητες θα έπρεπε να είχαμε και περισσότερα γκολ από δικές του ασιστ. Είναι τρομερός ποδοσφαιριστής και ένας από τους αγαπημένους της κερκίδας θα έλεγα. Μπορεί και έχει τις δυνατότητες να δώσει πολύ περισσότερα στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10
ΜΟΪΣΟΦ: Επιτέλους ένα καλό παιχνίδι από τον Σκοπιανό. Ουσιαστικός, με καλές επεμβάσεις και πολύ καλή πρώτη πάσα. Είναι ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας αυτή την στιγμή και θα πρέπει να σταθεροποιηθεί σε ψηλές αποδόσεις. Ο Μοϊσοφ είχε μία πτώση στην απόδοση του όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και αυτό επηρέασε την ανάπτυξη της ομάδας αφού είναι γνωστές οι ικανότητες του και με την μπάλα στα πόδια. Ελπίζω και εύχομαι να είναι η αρχή για μεγάλα παιχνίδια που θα κάνει στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10
ΚΑΤΑΛΑ: Δεν έκανε από τα καλύτερα του παιχνίδια αλλά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για αδιαφορία, όπως έκανα στο τελευταίο παιχνίδι με την Δόξα. Προσπάθησε πολύ στο γήπεδο αλλά είχε κάποια σημαντικά λάθη στην διάρκεια του παιχνιδιού και αρκετές χαμένες μονομαχίες με τους αντίπαλους επιθετικούς. Στο 78ο λεπτό δε κρατάει τον Χατζηβασίλη και τον ρίχνει μέσα στην περιοχή, παράβαση την οποία όμως δεν είδε ο διαιτητής. Είναι πολύ πίσω, δεν θεωρώ ότι είναι σε καλή κατάσταση και αν δεν ανεβάσει απόδοση θα έχουμε πρόβλημα στην πορεία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο γνωστός παθιασμένος Ηλίας. Έτρεξε όλο το γήπεδο και πάλεψε με όλους τους ποδοσφαιριστές που βγήκαν στην πλευρά του. Βοήθησε πάρα πολύ τον Τέτε και προσπάθησε να φανεί απειλητικός με τα ανεβάσματα του από αριστερά. Στο παιχνίδι με την Αναγέννηση δεν ήταν καλός και στο επόμενο παιχνίδι έμεινε στον πάγκο. Στο παιχνίδι του Σαββάτου όμως έκανε μεγάλο παιχνίδι και φώναξε παρών για την δύσκολη συνέχεια. Μεγάλη προσωπικότητα ο Ηλίας και θα πρέπει σε κάποια στιγμή να βγεί μπροστά στην ομάδα και να δείξει τον δρόμο και στους υπόλοιπους. Δεν νοείται ποδοσφαιριστής με την δική του εμπειρία να μην βγαίνει μπροστά στις δύσκολες καταστάσεις. Ο ίδιος, αν διαβάζει αυτό το άρθρο, μπορεί να αντιληφθεί αυτό που λέω. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπίδη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10
ΛΑΜΠΑΝ: Δεν έκανε από τα καλύτερα του παιχνίδια αλλά τα έδωσε όλα στο γήπεδο. Πάλεψε πάρα πολύ και είχε συμμετοχή και στο πέναλτι που κέρδισε ο Τρισκόφσκι. Ανέκοψε πολλές επιθέσεις των αντιπάλων και προσπάθησε να είναι όσο πιο απλός γίνεται. Μπορεί για πολύ καλύτερα ο Λαμπάν αλλά θεωρώ ότι είναι σταθερά καλός και κινείται σε ψηλά επίπεδα απόδοσης από την αρχή της χρονιάς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10
ΛΑΡΕΝΑ: Έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση μετά από καιρό. Ιδιαίτερα στο 2ο μέρος ήταν εξαιρετικός και προσπάθησε να ταϊσει τους επιθετικούς με τελικές πάσες. Είναι αρτίστας της μπάλας και η πάσα στον Τέτε στο 65ο λεπτό αποδεικνύει αυτό που λέω. Ελπίζω να τον έχει καλά ο θεός και να μην πάθει οτιδήποτε στην συνέχεια γιατί αν τον χάσουμε και αυτόν χαθήκαμε. Μεγάλος μπαλαδόρος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10
ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Έκανε ειδική μνεία στον πρόλογο μου για την μεγάλη εμφάνιση που έκανε και θα συνεχίσω και εδώ. Αυτός είναι ο Μπόλιεβιτς που θέλω να βλέπω. Ο Μπόλιεβιτς που παίρνει την μπάλα και πάει μπροστά να επιτεθεί και όχι να γυρίσει πίσω στην άμυνα. Ο Μπόλιεβιτς που γυρίζει την μπάλα στον άξονα σωστά και που προσπαθεί να βρει τον κενό χώρο για να επιτεθεί. Ο Μπόλιεβιτς ο οποίος δίνει στηρίγματα στον Λαμπάν και δεν αφήνουν χώρο ελεύθερο έξω από την περιοχή μας. Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να λύσει το πρόβλημα στον χώρο του κέντρου μέχρι να έρθει η μεταγραφή που όλοι περιμένουμε. Τρομερή εμφάνιση, έδωσε και την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο και μακάρι να πάρει τα πάνω του!  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10
ΤΕΤΕ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον ισπανό γίγαντα μετά από καιρό. Έτρεξε πολύ και αναστάτωσε την άμυνα του Εθνικού Άχνας. Θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ αλλά όλοι ξέρουμε την αδυναμία του στο γκολ. Σε μία φάση που του παρουσιάστηκε και θα έπρεπε να την τελειώσει ιδανικά αυτός πλάσαρε πάνω στον Μπογκατίνοφ. Σε γενικές γραμμές όμως ήταν πολύ καλός και έδωσε και πολλές μάχες στον αγωνιστικό χώρο. Όταν αποχώρησε φάνηκε να κουτσαίνει και ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό που θα του στερήσει την συμμετοχή στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10
ΑΚΟΡΑΝ: Με την μπάλα στα πόδια δεν κρατιέται. Πολύ καλός στο 1 με 1 και εξαιρετικά τελειώματα με σουτ. Ο Ακοράν στο άκρο γίνεται πάρα πολύ επικίνδυνος γιατί όταν συγκλίνει μπορεί να τελειώσει την φάση με σουτ. Έχει επίσης την ικανότητα να δώσει ασιστ στους συμπαίκτες του ενώ συνεργάστηκε αρμονικά με τον Ορτίθ. Η αδυναμία του έγκειται στο ότι δεν είναι καλός στα μαρκαρίσματα και ίσως σε πιο δύσκολα παιχνίδια να μην μπορεί να βοηθήσει μεσοαμυντικά. Είναι όμως πάρα πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι θα πετύχει πάνω από 10 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:9/10
ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Έτρεξε, πάλεψε, υποδέχθηκε περίφημα την μπάλα, κέρδισε το πέναλτι της ομάδας και σκόραρε το νικητήριο γκολ. Τι να ζητήσουμε άλλο από τον Τρίσκο. Μεγάλος ποδοσφαιριστής ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην νίκη. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που τον έχουμε πίσω και ελπίζω να συνεχίσει το σκοράρισμα και στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10


ΑΛΒΕΣ: Έπαιξε μόλις 8 λεπτά για να κριθεί. Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο αφού αμυνόμασταν στο τελευταίο 10λεπτο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-
ΕΓΓΛΕΖΟΥ:  Έπαιξε ελάχιστια για να κριθεί.   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-
ΤΡΟΥΓΙΟΛΣ:  Τα ίδια ισχύουν και για τον ισπανό αμυντικό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Είχε πάρα πολύ άγχος στον πάγκο και νομίζω μεταφέρθηκε και στην ομάδα προς το τέλος. Σίγουρα ήταν ικανοποιημένος από αυτά που έβλεπε αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει από τον πάγκο πολύ πιο γρήγορα για να μην δεχθούμε αυτή την πίεση στο τέλος.
Η ομάδα μπήκε στο γήπεδο με τον Τρίσκο στην κορυφή, τον Ακοράν στο δεξί άκρο και τον Μπόλιεβιτς κοντά στον Λαμπάν. Αυτό βοήθησε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας και αφότου βρέθηκε σε καλή μέρα ο Μπόλιεβιτς όλα κύλησαν όπως τα ήθελε. Δυστυχώς δεν μας δόθηκε το καθαρό πέναλτι στο 1ο μέρος για να μπούμε μπροστά στο σκορ όμως η ομάδα έμεινε πιστή στο πλάνο και ιδιαίτερα στο 20λεπτο 45-65 διέλυσε τον αντίπαλο και δίκαια βρέθηκε να προηγείται με 1-0. Από το 80ο λεπτό και μετά ο Εθνικός πήρε τον έλεγχο του αγώνα και οι αλλαγές του έγιναν προς το τέλος με σκοπό να φρεσκάρει την ομάδα και να δώσει καλύτερα μαρκαρίσματα. Ευτυχώς ο Μίνιο έκανε την τεράστια απόκρουση και κράτησε το 1-0.
Πρέπει να ηρεμήσει και ο ίδιος και να δουλέψει ακόμη περισσότερο την ομάδα. Το έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι τον πιστεύω όπως επίσης έχω δηλώσει ότι τα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν καλός. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό δεν βοήθησε από τον πάγκο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά το πλάνο που ετοίμασε για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο πέτυχε απόλυτα μέχρι και το 80ο λεπτό.
Μέσα από τα παιχνίδια θα πρέπει να γίνεται καλύτερος και εύχομαι ότι την Τετάρτη θα ετοιμάσει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο για να πάρουμε ακόμα ένα 3ποντο!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10


Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.